Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssv village Dortmund BVB
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Machon is nu in balbezit. Bach onderschept slim de pass. Bach passt de bal in één keer door. Pirkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Machon de bal. Pirkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Machon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machon krijgt een gele kaart. Pirkl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jördens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hofmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bach passt de bal zonder na te denken. Hofmann is nu in balbezit. Machon begaat een overtreding. Machon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Daar is Seguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Seguin ... Strafschop! Hofmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirkl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frühbeis met een sublieme pass. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nehrbass kopt de bal weg. Pirkl is nu in balbezit. Hofmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkl rent richting de bal. Pirkl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 73%, Dortmund BVB 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssv village - Dortmund BVB 0:0

50e minuut.
Tannenbaum kopt de bal weg. Pirkl is nu in balbezit. Boenisch is nu in balbezit. Pirkl onderschept slim de pass. Pirkl haalt uit met een fantastische trap. Frühbeis bokst de bal weg.

57e minuut.
Hofmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkl rent richting de bal. Boenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkl onderschept slim de pass. Pirkl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tannenbaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jördens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jördens passt de bal met de wreef. Hofmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofmann schiet op doel. Frühbeis bokst de bal weg.

65e minuut.
Hopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Ganztahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ganztahl schiet op doel. Biedebach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - Dortmund BVB 1:0

77e minuut.
Daar is Jördens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jördens is nu in balbezit. Hopp onderschept slim de pass. Hopp passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hopp passt de bal met de wreef. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl passt de bal met de wreef. Posipal rent richting de bal. Posipal haalt uit met een fantastische trap. Biedebach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 54%, Dortmund BVB 46%.
ssv village - Dortmund BVB 1:0