Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmund BVB ssv village
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Machon probeert naar een medespeler te passen. Machnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirkl. Pirkl krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Boenisch is nu in balbezit. Boenisch passt de bal in één keer door. Bach met een sublieme pass. Hofmann is nu in balbezit. Hofmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Papenfuß zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirkl is nu in balbezit. Pirkl schiet op doel. Frühbeis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund BVB - ssv village 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmund BVB 40%, ssv village 60%.
Dortmund BVB - ssv village 1:0

49e minuut.
Dörfler geeft een hoge lob. Machnik probeert de bal aan de voet te houden. Hofmann rent richting de bal. Pirkl is nu in balbezit. Pirkl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund BVB - ssv village 2:0

72e minuut.
Jördens is nu in balbezit. Jördens passt de bal zonder na te denken. Machnik heeft problemen om de bal te vangen. Hofmann is nu in balbezit. Hofmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hopp passt de bal met de wreef. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ganztahl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund BVB - ssv village 2:1

79e minuut.
Boenisch passt de bal met de wreef. Hofmann rent richting de bal. Schreier is nu in balbezit. Hofmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hofmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund BVB - ssv village 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmund BVB 41%, ssv village 59%.
Dortmund BVB - ssv village 3:1