Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epidermis Club realport
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Haarhaus passt de bal zonder na te denken. Picard geeft een lange en hoge pass. Prinzessin kopt de bal weg. Kalus is nu in balbezit. Kalus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tempelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempelmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ehrmantraut met een snelle inworp. Telcher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mahlberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmantraut rent richting de bal. Ehrmantraut geeft de bal voor. Natsrek rent richting de bal. Natsrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tegethoff de bal. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kalus rent richting de bal. Konopka rent richting de bal. Mahlberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kalus is nu in balbezit. Kalus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - realport 1:0

30e minuut.
Kallmeyer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jelinek de bal. Konopka speelt de bal door. Joerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerges geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Janssen met de inworp. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek met een sublieme pass. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek draait met de bal, schiet en ... Johannsen bokst de bal weg.

36e minuut.
Langemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Langemeier geeft de bal voor. Inworp. Habben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konopka geeft een lange en hoge pass. Paal! Kittel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kalus heeft problemen om de bal te vangen. Kalus haalt uit met een fantastische trap. Kittel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 44%, realport 56%.
Epidermis Club - realport 1:0

46e minuut.
Janssen rent richting de bal. Janssen probeert naar een medespeler te passen. Prinzessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Telcher verovert de bal door een tackle van achteren. Telcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Holtei is nu in balbezit. Telcher is nu in balbezit. Telcher speelt de bal door. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tegethoff geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janssen met de inworp. Natsrek rent richting de bal. Natsrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Epidermis Club - realport 1:1

71e minuut.
Telcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Telcher met een sublieme pass. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - realport 1:2

73e minuut.
Inworp. Mahlberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holtei rent richting de bal. Prinzessin verovert de bal door een tackle van achteren. Prinzessin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalus rent richting de bal. Kalus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Epidermis Club - realport 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 52%, realport 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Epidermis Club - realport 2:2