Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bor.Neunkirchen ssv village
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wespenmeister geeft een lange en hoge pass. Simmet is nu in balbezit. Simmet passt de bal in één keer door. Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijter schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Langensiepen rent richting de bal. Simmet is nu in balbezit. Simmet met een sublieme pass. Ruijter is nu in balbezit. Ruijter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oberst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopp begaat een overtreding. Oberst raakt geblesseerd tijdens het duel. Oberst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruijter is nu in balbezit. Ruijter draait met de bal, schiet en ... Frühbeis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Langensiepen geeft een lange en hoge pass. Illgen is nu in balbezit. Illgen met een sublieme pass. Ruijter is nu in balbezit. Ruijter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Simmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmet probeert naar een medespeler te passen. Machnik rent richting de bal. Ruijter is nu in balbezit. Ruijter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bor.Neunkirchen 44%, ssv village 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bor.Neunkirchen - ssv village 0:0

63e minuut.
Machon is nu in balbezit. Galow rent richting de bal. Machon rent richting de bal. Hopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bor.Neunkirchen - ssv village 0:1

76e minuut.
Daubermann trapt de bal weg. Simmet kopt de bal weg. Seguin probeert de bal met de borst te controleren. Ruijter rent richting de bal. Ruijter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Schreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreier geeft een lange en hoge pass. Lampe probeert de bal aan de voet te houden. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Boenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boenisch probeert naar een medespeler te passen. Hopp rent richting de bal. Hopp schiet op doel. Daubermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bor.Neunkirchen - ssv village 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bor.Neunkirchen 54%, ssv village 46%.
Bor.Neunkirchen - ssv village 0:2