Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmund BVB SC Parksiedlung Erding
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Tannenbaum geeft een lange en hoge pass. Gründer geeft een hoge lob. Cranach probeert naar een medespeler te passen. Hofmann rent richting de bal. Hofmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pierer heeft problemen om de bal te vangen. Pirkl rent richting de bal. Pirkl passt de bal in één keer door. Hofmann rent richting de bal. Hofmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund BVB - SC Parksiedlung Erding 1:0

23e minuut.
Hofmann rent richting de bal. Pirkl rent richting de bal. Rotmann onderschept slim de pass. Hofmann rent richting de bal. Hofmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hofmann heeft problemen om de bal te vangen. Pirkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierer onderschept slim de pass. Hofmann onderschept slim de pass. Hofmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmund BVB 36%, SC Parksiedlung Erding 64%.
Dortmund BVB - SC Parksiedlung Erding 1:0

49e minuut.
Pirkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierer onderschept slim de pass. Pierer geeft een hoge lob. Daar is Bahnmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnmüller draait met de bal, schiet en ... Biedebach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Rotmann rent richting de bal. Rotmann speelt de bal door. Volters rent richting de bal. Bahnmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnmüller schiet op doel. Biedebach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hofmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trocha komt het veld opgelopen. Biedebach trapt de bal weg van het doel. Jördens rent richting de bal. Jördens passt de bal met de wreef. Trocha rent richting de bal. Trocha draait met de bal, schiet en ... Nöldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jördens onderschept slim de pass. Jördens passt de bal met de wreef. Trocha rent richting de bal. Trocha draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Jördens is nu in balbezit. Jördens speelt de bal door. Trocha rent richting de bal. Trocha draait met de bal, schiet en ... Nöldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund BVB - SC Parksiedlung Erding 2:0

76e minuut.
Pierer met een sublieme pass. Orth geeft de bal voor. Tannenbaum kopt de bal weg. Trocha is nu in balbezit. Trocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmund BVB 41%, SC Parksiedlung Erding 59%.
Dortmund BVB - SC Parksiedlung Erding 2:0