Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Parksiedlung Erding Dortmund BVB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Jördens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieland met een snelle inworp. Badrani rent richting de bal. Badrani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach geeft de bal voor. Ledig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirkl rent richting de bal. Pirkl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gründer is nu in balbezit. Gründer probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jördens met een snelle inworp. Nehrbass geeft een hoge lob. Nöldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pierer speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tannenbaum met een snelle inworp. Nehrbass rent richting de bal. Nehrbass geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 56%, Dortmund BVB 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Parksiedlung Erding - Dortmund BVB 0:0

73e minuut.
Volter bereikt de bal nog maar net als eerste. Volter geeft een lange en hoge pass. Daar is Bahnmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badrani rent richting de bal. Badrani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jüling rent richting de bal. Klungelig pakt Jördens de bal. Met opzet legt Bahnmüller zijn tegenspeler op de grond. Bahnmüller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jördens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 72%, Dortmund BVB 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Parksiedlung Erding - Dortmund BVB 0:0