Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamboger SC BAZERN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Baierle rent richting de bal. Tohn verovert de bal door een tackle van achteren. Tohn passt de bal met de wreef. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Wück haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner speelt de bal door. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier schiet op doel. Marsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamboger SC - BAZERN 0:1

17e minuut.
Eiberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberle probeert naar een medespeler te passen. Dammeier rent richting de bal. Laner rent richting de bal. Laner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamboger SC - BAZERN 0:2

22e minuut.
Inworp. Oechsle met een snelle inworp. Laner geeft een lange en hoge pass. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oechsle verovert de bal door een tackle van achteren. Oechsle geeft een hoge lob. Laner kopt de bal weg. Dammeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Eiberle rent richting de bal. Pichon onderschept slim de pass. Pichon speelt de bal door. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamboger SC 62%, BAZERN 38%.
Hamboger SC - BAZERN 0:2

50e minuut.
Eiberle probeert naar een medespeler te passen. Träge bereikt de bal nog maar net als eerste. Träge passt de bal met de wreef. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Wück passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamboger SC - BAZERN 1:2

52e minuut.
Gahrenfeld rent richting de bal. Gahrenfeld met een sublieme pass. Kamert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier onderschept slim de pass. Dammeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ton is nu in balbezit. Ton geeft een lange en hoge pass. Johanson is nu in balbezit. Johanson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamboger SC 34%, BAZERN 66%.
Hamboger SC - BAZERN 1:2