Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epidermis Club ssv village
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Prinzessin rent richting de bal. Hopp onderschept slim de pass. Hopp passt de bal zonder na te denken. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Boenisch rent richting de bal. Hägerbäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägerbäumer speelt de bal door. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Joerges passt de bal in één keer door. Machnik probeert de bal aan de voet te houden. Kalus is nu in balbezit. Kalus schiet op doel. Frühbeis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - ssv village 1:0

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habben geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalus krijgt zijn hoofd ertegen. Joerges is nu in balbezit. Joerges haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Johannsen trapt de bal weg. Lemanczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Machnik de bal. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - ssv village 2:0

26e minuut.
Prinzessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Posipal begaat een overtreding. Prinzessin raakt geblesseerd tijdens het duel. Prinzessin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalus kan de bal niet met de borst controleren. Kalus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - ssv village 3:0

30e minuut.
Joerges passt de bal in één keer door. Kalus is nu in balbezit. Machnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus onderschept slim de pass. Kalus schiet op doel. Frühbeis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Habben met een snelle inworp. Tempelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopp begaat een overtreding. Hopp krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Machon rent richting de bal. Prinzessin verovert de bal door een tackle van achteren. Prinzessin passt de bal zonder na te denken. Kalus is nu in balbezit. Kalus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hopp kopt de bal weg. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsen is nu in balbezit. Ganztahl onderschept slim de pass. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap. Johannsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Haarhaus is nu in balbezit. Haarhaus geeft een hoge lob. Machon controleert de bal met de borst. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 42%, ssv village 58%.
Epidermis Club - ssv village 3:0

47e minuut.
Lemanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boenisch. Lemanczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Hägerbäumer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalus is nu in balbezit. Kalus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Illgen de bal. Habben geeft een hoge lob. Schreier heeft problemen om de bal te vangen. Kalus rent richting de bal. Kalus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Habben kopt de bal weg. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin begaat een overtreding. Kalus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemanczyk komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mooser met een snelle inworp. Hopp rent richting de bal. Hopp geeft een hoge lob. Posipal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posipal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mooser probeert naar een medespeler te passen. Hägerbäumer geeft de bal voor. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 38%, ssv village 62%.
Epidermis Club - ssv village 3:0