Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssv village SC Parksiedlung Erding
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Machon probeert naar een medespeler te passen. Badrani probeert de bal aan de voet te houden. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnmüller onderschept slim de pass. Bahnmüller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth geeft een lange en hoge pass. Mooser probeert naar een medespeler te passen. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl draait met de bal, schiet en ... Nöldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopp verovert de bal door een tackle van achteren. Hopp passt de bal met de wreef. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl schiet op doel. Nöldner bokst de bal weg.

26e minuut.
Posipal met een sublieme pass. Ledig is nu in balbezit. Ganztahl onderschept slim de pass. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap. Nöldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boenisch is nu in balbezit. Badrani verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mooser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hopp is nu in balbezit. Pierer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hopp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hopp neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - SC Parksiedlung Erding 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 64%, SC Parksiedlung Erding 36%.
ssv village - SC Parksiedlung Erding 1:0

69e minuut.
Boenisch onderschept slim de pass. Schreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Badrani krijgt een gele kaart. Schreier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Gründer kopt de bal weg. Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotmann passt de bal met de wreef. Bahnmüller rent richting de bal. Bahnmüller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssv village - SC Parksiedlung Erding 1:1

80e minuut.
Pierer met een sublieme pass. Rotmann rent richting de bal. Rotmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Badrani de bal. Badrani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - SC Parksiedlung Erding 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 54%, SC Parksiedlung Erding 46%.
ssv village - SC Parksiedlung Erding 1:2