Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burussia dortmund Arczi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pick is nu in balbezit. Neuhaus is nu in balbezit. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Neuhaus probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kampf geeft de bal voor. Dähler geeft een lange en hoge pass. Palle is nu in balbezit. Womes verovert de bal door een tackle van achteren. Womes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Beck is nu in balbezit. Neuhaus onderschept slim de pass. Neuhaus passt de bal met de wreef. Womes rent richting de bal. Womes draait met de bal, schiet en ... Fuhrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck onderschept slim de pass. Regen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regen krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pick rent richting de bal. Beck is nu in balbezit. Kaczmarek is nu in balbezit. Beck onderschept slim de pass. Beck schiet op doel. Haaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dähler speelt de bal door. Womes rent richting de bal. Regen rent richting de bal. Womes is nu in balbezit. Womes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Regen passt de bal met de wreef. Palle heeft problemen om de bal te vangen. Womes rent richting de bal. Womes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Palle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlbach is nu in balbezit. Regen onderschept slim de pass. Regen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burussia dortmund - Arczi 0:1

43e minuut.
Daar is Neuhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck met een sublieme pass. Pick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick draait met de bal, schiet en ... Haaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burussia dortmund 43%, Arczi 57%.
Burussia dortmund - Arczi 0:1

54e minuut.
Inworp. Petersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap. Pick probeert de bal aan de voet te houden. Haaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Kaczmarek de bal onder controle te krijgen. Hachenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hachenberger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaczmarek de bal onder controle te krijgen. Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ahlbach is nu in balbezit. Veltman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahlbach. Ahlbach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burussia dortmund 57%, Arczi 43%.
Burussia dortmund - Arczi 0:1