Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ulberndorf SG Bockum-Hövel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vagner met de inworp. Jaros met een sublieme pass. Gernhardt rent richting de bal. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Duftmännchen passt de bal met de wreef. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Reitermaier kopt de bal weg. Silberbier is nu in balbezit. Silberbier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Perner passt de bal met de wreef. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaros probeert naar een medespeler te passen. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - SG Bockum-Hövel 1:0

24e minuut.
Peschl is nu in balbezit. Duftmännchen rent richting de bal. Duftmännchen passt de bal met de wreef. Silberbier rent richting de bal. Silberbier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kagels passt de bal in één keer door. Duftmännchen speelt de bal door. Jaros rent richting de bal. Duftmännchen onderschept slim de pass. Duftmännchen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Ulberndorf - SG Bockum-Hövel 1:1

40e minuut.
Vagner kopt de bal weg. Gappa is nu in balbezit. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Aimann de bal onder controle te krijgen. Rommel bokst de bal weg.

43e minuut.
Reitermaier probeert naar een medespeler te passen. Silberbier is nu in balbezit. Silberbier passt de bal zonder na te denken. Duftmännchen is nu in balbezit. Duftmännchen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - SG Bockum-Hövel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 45%, SG Bockum-Hövel 55%.
SC Ulberndorf - SG Bockum-Hövel 1:2

52e minuut.
Rienth bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaros passt de bal zonder na te denken. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rienth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perner speelt de bal door. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt schiet op doel. Rommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rienth rent richting de bal. Silberbier onderschept slim de pass. Silberbier passt de bal in één keer door. Peschl is nu in balbezit. Peschl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jaros verovert de bal door een tackle van achteren. Jaros speelt de bal door. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt draait met de bal, schiet en ... Aimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Duftmännchen met een sublieme pass. Rubisch rent richting de bal. Rubisch haalt uit met een fantastische trap. Hussendörfer heeft problemen om de bal te vangen. Hussendörfer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Perner onderschept slim de pass. Perner passt de bal met de wreef. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt draait met de bal, schiet en ... Aimann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Ulberndorf - SG Bockum-Hövel 2:2

89e minuut.
Hussendörfer probeert naar een medespeler te passen. Silberbier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perner. Perner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 41%, SG Bockum-Hövel 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ulberndorf - SG Bockum-Hövel 2:2