Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ulberndorf Bozlar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ruede verovert de bal door een tackle van achteren. Perner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruede is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ruede neemt zijn aanloop. Dorfinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - Bozlar 0:1

23e minuut.
Oberländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberländer geeft een hoge lob. Haberstroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede rent richting de bal. Ruede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rienth is nu in balbezit. Rienth met een sublieme pass. Jaros rent richting de bal. Ruede onderschept slim de pass. Ruede schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 43%, Bozlar 57%.
SC Ulberndorf - Bozlar 0:1

53e minuut.
Ruede verovert de bal door een tackle van achteren. Haberstroh is nu in balbezit. Jaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstroh onderschept slim de pass. Haberstroh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - Bozlar 0:2

64e minuut.
Vagner geeft de bal voor. Inworp. Deinzer met de inworp. Ruede probeert de bal met de borst te controleren. Ruede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rienth probeert de bal aan de voet te houden. Haberstroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner rent richting de bal. Haberstroh onderschept slim de pass. Haberstroh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - Bozlar 0:3

69e minuut.
Jaros geeft een hoge lob. Gernhardt controleert de bal met de borst. Jaskulski is nu in balbezit. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oberländer kopt de bal weg. Gernhardt probeert de bal aan de voet te houden. Sorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Sorge de bal. Gappa is nu in balbezit. Trojansky schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trojansky naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Sorge rent richting de bal. Sorge probeert naar een medespeler te passen. Haberstroh rent richting de bal. Ruede rent richting de bal. Ruede schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sorge is nu in balbezit. Iken is nu in balbezit. Iken speelt de bal door. Ruede rent richting de bal. Ruede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rienth is nu in balbezit. Drews is nu in balbezit. Drews passt de bal in één keer door. Haberstroh is nu in balbezit. Haberstroh draait met de bal, schiet en ... Dorfinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 49%, Bozlar 51%.
SC Ulberndorf - Bozlar 0:3