Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Bockum-Hövel Arizona Leipzig
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Rubisch met een snelle inworp. Ball rent richting de bal. Duftmännchen onderschept slim de pass. Duftmännchen haalt uit met een fantastische trap. Träg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Bockum-Hövel - Arizona Leipzig 1:0

6e minuut.
Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal in één keer door. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ... Rommel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Holzer is nu in balbezit. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SG Bockum-Hövel - Arizona Leipzig 1:1

15e minuut.
von Bruck onderschept slim de pass. Jedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Reitermaier rent richting de bal. Jedi onderschept slim de pass. Jedi probeert naar een medespeler te passen. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ball raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Illert komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Aimann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daron met een snelle inworp. Jedi rent richting de bal. Jedi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Bockum-Hövel 66%, Arizona Leipzig 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SG Bockum-Hövel - Arizona Leipzig 1:1

59e minuut.
Jülkenbeck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duftmännchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duftmännchen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Honer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl geeft een hoge lob. Silberbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Bruck met de inworp. Puchtler met een sublieme pass. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Bockum-Hövel - Arizona Leipzig 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Bockum-Hövel 46%, Arizona Leipzig 54%.
SG Bockum-Hövel - Arizona Leipzig 1:2