Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona Leipzig BSV Blau-Weiß Chemnitz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Jedi speelt de bal door. Holzer rent richting de bal. Klank speelt de bal door. Holzer rent richting de bal. Holzer haalt uit met een fantastische trap. Judt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ball geeft een lange en hoge pass. Rudhof is nu in balbezit. Holzer onderschept slim de pass. Holzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:0

28e minuut.
Tebel rent richting de bal. Holzer onderschept slim de pass. Tebel rent richting de bal. Holzer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rieken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daron de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kähler. Kähler krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Federbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Federbusch passt de bal zonder na te denken. Ball probeert de bal aan de voet te houden. Gründler is nu in balbezit. Gründler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona Leipzig 43%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 57%.
Arizona Leipzig - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:0

63e minuut.
Puchtler passt de bal met de wreef. Kähler rent richting de bal. Kähler met een sublieme pass. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daron speelt de bal door. Jedi rent richting de bal. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - BSV Blau-Weiß Chemnitz 2:0

84e minuut.
Jooss speelt de bal door. Kähler heeft problemen om de bal te vangen. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer draait met de bal, schiet en ... Rudhof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona Leipzig 36%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 64%.
Arizona Leipzig - BSV Blau-Weiß Chemnitz 2:0