Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arczi Arizona Leipzig
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Jedi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fichtel komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Fichtel schiet op doel. Holzer rent richting de bal. Holzer geeft de bal voor. Fichtel is nu in balbezit. Fichtel draait met de bal, schiet en ... Haaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus speelt de bal door. Womes bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes draait met de bal, schiet en ... Stührk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - Arizona Leipzig 1:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stührk niet meer kan verder spelen. Achenbach komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Puchtler probeert de bal met de borst te controleren. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen passt de bal in één keer door. Womes rent richting de bal. Womes schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neuhaus raakt geblesseerd tijdens het duel. Neuhaus met een snel genomen vrije trap. Pinkert rent richting de bal. Pinkert geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Regen rent richting de bal. Sturm is nu in balbezit. Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Regen draait met de bal, schiet en ... Achenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - Arizona Leipzig 2:0

37e minuut.
Regen rent richting de bal. Regen passt de bal zonder na te denken. Träg bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes verovert de bal door een tackle van achteren. Womes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kampf rent richting de bal. von Bruck verovert de bal door een tackle van achteren. von Bruck met een sublieme pass. Holzer rent richting de bal. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fichtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichtel probeert naar een medespeler te passen. Holzer rent richting de bal. Holzer schiet op doel. Kaczmarek probeert de bal aan de voet te houden. Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 43%, Arizona Leipzig 57%.
Arczi - Arizona Leipzig 2:0

47e minuut.
Veltman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woyke komt het veld opgelopen.

53e minuut.
von Bruck is nu in balbezit. Dähler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. von Bruck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puchtler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holzer rent richting de bal. Holzer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaczmarek de bal onder controle te krijgen. Haaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - Arizona Leipzig 2:1

71e minuut.
von Bruck met een sublieme pass. Woyke is nu in balbezit. Holzer onderschept slim de pass. Holzer draait met de bal, schiet en ... Haaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Schnöring geeft een lange en hoge pass. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzer schiet op doel. Haaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arczi - Arizona Leipzig 2:2

79e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Träg de bal. Womes rent richting de bal. Womes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ball onderschept slim de pass. Ball probeert naar een medespeler te passen. Träg speelt de bal door. Womes is nu in balbezit. Womes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 37%, Arizona Leipzig 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arczi - Arizona Leipzig 2:2