Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:08
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: AC Milan foot Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2887
AC Milan foot FC CHAUMARGEAIS
Normal Tactiek 4-3-3 home
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 22.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Casolari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lodovici met een snelle inworp. Vũ Minh is nu in balbezit. Vũ Minh geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Cano passt de bal zonder na te denken. Casolari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vũ Minh. Vũ Minh krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lodovici heeft problemen om de bal te vangen. Lodovici speelt de bal door. Gravelaine rent richting de bal. Thám verovert de bal door een tackle van achteren. Thám schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giraud trapt de bal weg. Nowicki kopt de bal weg. Thám is nu in balbezit. Thám schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan foot - FC CHAUMARGEAIS 0:1

43e minuut.
Jeannol probeert naar een medespeler te passen. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Lodovici is nu in balbezit. Lodovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan foot 59%, FC CHAUMARGEAIS 41%.
AC Milan foot - FC CHAUMARGEAIS 0:1

64e minuut.
Klungelig pakt Vũ Minh de bal. Casolari is nu in balbezit. Vũ Minh begaat een overtreding. Vũ Minh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Gravelaine neemt vlug de vrije trap. Vignolo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gravelaine de bal onder controle te krijgen. Thám is nu in balbezit. Thám draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan foot 52%, FC CHAUMARGEAIS 48%.
AC Milan foot - FC CHAUMARGEAIS 0:1