Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:09
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: Green Madness Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2653
Team Macross Chengdu Dragons
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Houyvet passt de bal met de wreef. Labat speelt de bal door. René heeft problemen om de bal te vangen. Floch rent richting de bal. Floch schiet op doel. Thiebaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Yahiaoui passt de bal zonder na te denken. Vion is nu in balbezit. Vion probeert naar een medespeler te passen. Doyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
René is nu in balbezit. René passt de bal met de wreef. Doyen rent richting de bal. Doyen haalt uit met een fantastische trap. Hoarau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Macross - Chengdu Dragons 1:0

19e minuut.
François bereikt de bal nog maar net als eerste. Vion verovert de bal door een tackle van achteren. Vion met een sublieme pass. Doyen is nu in balbezit. Doyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gardon verovert de bal door een tackle van achteren. Gardon met een sublieme pass. Vion met een sublieme pass. Doyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyen schiet op doel. Hoarau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Macross - Chengdu Dragons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Macross 56%, Chengdu Dragons 44%.
Team Macross - Chengdu Dragons 2:0

50e minuut.
Houyvet onderschept slim de pass. Houyvet geeft een lange en hoge pass. Pironti heeft problemen om de bal te vangen. Doyen is nu in balbezit. Doyen schiet op doel. Hoarau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Macross - Chengdu Dragons 3:0

56e minuut.
Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui passt de bal in één keer door. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero draait met de bal, schiet en ... Thiebaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Macross - Chengdu Dragons 3:1

63e minuut.
René met de inworp. Vion bereikt de bal nog maar net als eerste. Vion passt de bal in één keer door. Loiseau rent richting de bal. Loiseau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guilloux verovert de bal door een tackle van achteren. Vion verovert de bal door een tackle van achteren. Vion passt de bal zonder na te denken. Doyen is nu in balbezit. Doyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Moigneu rent richting de bal. Doyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pironti rent richting de bal. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Moigneu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Renaudin komt het veld opgelopen. Gardon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chopin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Macross 26%, Chengdu Dragons 74%.
Team Macross - Chengdu Dragons 3:1