Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:08
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: Pao fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2883
Pao fc Dynamo Chalon ss
Normal Tactiek vodka
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 31.5
waardeloos Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Lenfant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet speelt de bal door. Guerre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mille bereikt de bal nog maar net als eerste. Mille passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ttan neemt de hoekschop. Tisserand heeft problemen om de bal te vangen. Guerre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nicolaï geeft een hoge lob. Lenfant probeert de bal met de borst te controleren. Tisserand rent richting de bal. Tisserand haalt uit met een fantastische trap. Mille probeert de bal aan de voet te houden. Guerre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Lenglet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garde is nu in balbezit. Garde probeert naar een medespeler te passen. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel. Plessis bokst de bal weg.

15e minuut.
Lenglet geeft een hoge lob. Clichy kopt de bal weg. Cottenet is nu in balbezit. Cottenet geeft de bal voor. Pons maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Baton is nu in balbezit. Vallet onderschept slim de pass. Legros is nu in balbezit. Vallet onderschept slim de pass. Vallet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hamel is nu in balbezit. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Garde is nu in balbezit. Pons rent richting de bal. Pons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Dynamo Chalon ss 0:1

21e minuut.
Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot passt de bal zonder na te denken. Lenglet rent richting de bal. Pons is nu in balbezit. Pons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Legros met een sublieme pass. Cottenet rent richting de bal. Cottenet speelt de bal door. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde draait met de bal, schiet en ... Plessis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde schiet op doel. Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lenfant rent richting de bal. Lenfant passt de bal met de wreef. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Dynamo Chalon ss 0:2

28e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons geeft een lange en hoge pass. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Legros rent richting de bal. Legros probeert naar een medespeler te passen. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet onderschept slim de pass. Cottenet geeft de bal voor. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Dynamo Chalon ss 0:3

39e minuut.
Clichy met een sublieme pass. Legros speelt de bal door. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde haalt uit met een fantastische trap. Plessis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Dynamo Chalon ss 0:4

42e minuut.
Lenfant geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallet rent richting de bal. Vallet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lenfant heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Legros onderschept slim de pass. Legros speelt de bal door. Lépine rent richting de bal. Pons onderschept slim de pass. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 54%, Dynamo Chalon ss 46%.
Pao fc - Dynamo Chalon ss 0:4

86e minuut.
Pons onderschept slim de pass. Pons haalt uit met een fantastische trap. Lenglet rent richting de bal. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Garde draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Garde is nu in balbezit. Garde passt de bal zonder na te denken. Lépine is nu in balbezit. Pons onderschept slim de pass. Pons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lenglet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamel met een snelle inworp. Pons is nu in balbezit. Pons geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 53%, Dynamo Chalon ss 47%.
Pao fc - Dynamo Chalon ss 0:4