Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss Pao fc
vodka Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 22.1
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Pons passt de bal zonder na te denken. Lenglet is nu in balbezit. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Garde schiet op doel. Plessis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Pao fc 1:0

6e minuut.
Cottenet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolaï. Garde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cottenet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pons controleert de bal met de borst. Pons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Pao fc 2:0

11e minuut.
Mille geeft een lange en hoge pass. Pons kopt de bal weg. Klungelig pakt Legay de bal. Garde is nu in balbezit. Garde schiet op doel. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Cottenet verovert de bal door een tackle van achteren. Cottenet passt de bal in één keer door. Legay is nu in balbezit. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Garde haalt uit met een fantastische trap. Plessis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons heeft problemen om de bal te vangen. Pons draait met de bal, schiet en ... Plessis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Pao fc 3:0

34e minuut.
Garde onderschept slim de pass. Garde met een sublieme pass. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lenglet de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hamel rent richting de bal. Chambon rent richting de bal. Pons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chambon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chambon kan niet meer verder spelen. Delamontagne komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 57%, Pao fc 43%.
Dynamo Chalon ss - Pao fc 3:0

50e minuut.
Nicolaï zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ttan rent richting de bal. Ttan geeft een hoge lob. Tisserand rent richting de bal. Tisserand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Repellini met een harde bal richting middenveld. Hamel rent richting de bal. Delamontagne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delamontagne krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Baudoin verovert de bal door een tackle van achteren. Baudoin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garde de bal. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Leleu kopt de bal weg. Garde is nu in balbezit. Legay begaat een overtreding. Legay krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Legros geeft een hoge lob. Diot geeft een lange en hoge pass. Legros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leleu is nu in balbezit. Legros probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mille verovert de bal door een tackle van achteren. Mille met een sublieme pass. Pons rent richting de bal. Pons haalt uit met een fantastische trap. Plessis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Clichy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ttan met een snelle inworp. Klungelig pakt Vallet de bal. Vallet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ttan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallet rent richting de bal. Legros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vallet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vallet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Repellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Pao fc 3:1

72e minuut.
Clichy geeft de bal voor. Pons kopt de bal weg. Daar is Lenglet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garde is nu in balbezit. Garde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Leleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallet onderschept slim de pass. Vallet speelt de bal door. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Pao fc 3:2

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Nicolaï de bal onder controle te krijgen. Legros is nu in balbezit. Legros speelt de bal door. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 45%, Pao fc 55%.
Dynamo Chalon ss - Pao fc 3:2