Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:09
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: BENQ FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3069
BENQ FC Les gaziers à bretelles
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - Les gaziers à bretelles 1:0

11e minuut.
Caillaud is nu in balbezit. Moulène onderschept slim de pass. Moulène passt de bal zonder na te denken. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - Les gaziers à bretelles 2:0

21e minuut.
Leduc kan de bal niet met de borst controleren. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc is nu in balbezit. Leduc geeft de bal voor. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet geeft een hoge lob. Chauveau probeert naar een medespeler te passen. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wallet geeft een hoge lob. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Bataille rent richting de bal. Auribault is nu in balbezit. Auribault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moulène passt de bal met de wreef. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardiet rent richting de bal. Maillard verovert de bal door een tackle van achteren. Maillard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Moulène verovert de bal door een tackle van achteren. Moulène passt de bal met de wreef. Maillard is nu in balbezit. Maillard schiet op doel. Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - Les gaziers à bretelles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 60%, Les gaziers à bretelles 40%.
BENQ FC - Les gaziers à bretelles 3:0

76e minuut.
Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Bataille rent richting de bal. Bataille passt de bal in één keer door. Maillard rent richting de bal. Maillard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 47%, Les gaziers à bretelles 53%.
BENQ FC - Les gaziers à bretelles 3:0