Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:13
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: BENQ FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2784
BENQ FC Meteor67270
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry passt de bal in één keer door. Maillard is nu in balbezit. Maillard haalt uit met een fantastische trap. Mandanda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - Meteor67270 1:0

6e minuut.
Lafouge verovert de bal door een tackle van achteren. Lafouge geeft de bal voor. Chiesa is nu in balbezit. Di Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Di Meco schiet op doel. Bastide bokst de bal weg.

15e minuut.
Maillard rent richting de bal. Moulène rent richting de bal. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulène is nu in balbezit. Moulène draait met de bal, schiet en ... Mandanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Boghossian passt de bal met de wreef. Herbet rent richting de bal. Herbet met een sublieme pass. Di Meco rent richting de bal. Di Meco draait met de bal, schiet en ... Bastide bokst de bal weg. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco draait met de bal, schiet en ... Bastide bokst de bal weg.

37e minuut.
Huck kopt de bal weg. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maillard. Maillard krijgt een gele kaart. Penverne raakt geblesseerd tijdens het duel. Penverne met een snel genomen vrije trap. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Herbet geeft een hoge lob. Zimmermann is nu in balbezit. Van Sam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Sam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 61%, Meteor67270 39%.
BENQ FC - Meteor67270 1:0

48e minuut.
Penverne is nu in balbezit. Penverne met een sublieme pass. Maillard is nu in balbezit. Moulène is nu in balbezit. Moulène draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Mandanda trapt de bal weg. Maillard kopt de bal weg. Herbet rent richting de bal. Herbet passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Penverne met de inworp. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Moulène kopt de bal weg. Vahirua is nu in balbezit. Maillard verovert de bal door een tackle van achteren. Maillard draait met de bal, schiet en ... Mandanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - Meteor67270 2:0

71e minuut.
Van Sam met een sublieme pass. Penverne rent richting de bal. Maillard maakt een afschuwelijke overtreding. Maillard krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Zimmermann onderschept slim de pass. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Penverne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Moulène de bal. Herbet is nu in balbezit. Herbet passt de bal met de wreef. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Moulène bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet onderschept slim de pass. Herbet met een sublieme pass. Di Meco is nu in balbezit. Di Meco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 54%, Meteor67270 46%.
BENQ FC - Meteor67270 2:0