Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
laix junior Les gaziers à bretelles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Leduc onderschept slim de pass. Leduc met een sublieme pass. Laville bereikt de bal nog maar net als eerste. Laville haalt uit met een fantastische trap. Cisowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Martial met een snelle inworp. Dupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas met een sublieme pass. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - Les gaziers à bretelles 1:0

19e minuut.
Cabaye onderschept slim de pass. Grillet is nu in balbezit. Grillet probeert naar een medespeler te passen. Laville is nu in balbezit. Laville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
laix junior - Les gaziers à bretelles 1:1

28e minuut.
Caillaud probeert naar een medespeler te passen. Bouvier rent richting de bal. Auribault onderschept slim de pass. Laville is nu in balbezit. Laville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - Les gaziers à bretelles 1:2

32e minuut.
Cabaye rent richting de bal. Cabaye passt de bal in één keer door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Pasquier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaye is nu in balbezit. Caillaud probeert naar een medespeler te passen. Bosquier rent richting de bal. Bosquier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
laix junior - Les gaziers à bretelles 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 49%, Les gaziers à bretelles 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
laix junior - Les gaziers à bretelles 2:2

48e minuut.
Caillaud rent richting de bal. Caillaud speelt de bal door. Klungelig pakt Cabaye de bal. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier draait met de bal, schiet en ... Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bataille met een snelle inworp. Leduc rent richting de bal. Lévy rent richting de bal. Lévy geeft de bal voor. Leduc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leduc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Caillaud rent richting de bal. Caillaud geeft een hoge lob. Dupas met een sublieme pass. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye haalt uit met een fantastische trap. Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvier probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bataille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leduc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leduc. Lévy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lévy kan niet meer verder spelen. Maurin komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dalleau geeft een hoge lob. Maurin kopt de bal weg. Daar is Caillaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 61%, Les gaziers à bretelles 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
laix junior - Les gaziers à bretelles 2:2