Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les gaziers à bretelles laix junior
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dupas probeert naar een medespeler te passen. Baron speelt de bal door. Bosquier rent richting de bal. Daar is Bosquier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosquier draait met de bal, schiet en ... Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Cisowski geeft een lange en hoge pass. Grillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillet speelt de bal door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bataille kopt de bal weg. Klungelig pakt Laville de bal. Maurin is nu in balbezit. Laville verovert de bal door een tackle van achteren. Laville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Baron met een sublieme pass. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wallet geeft de bal voor. Cisowski kopt de bal weg. Daar is Bouvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - laix junior 1:0

20e minuut.
Dupas heeft problemen om de bal te vangen. Auribault is nu in balbezit. Auribault passt de bal zonder na te denken. Laville bereikt de bal nog maar net als eerste. Laville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dupas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dalleau de bal. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier draait met de bal, schiet en ... Varlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les gaziers à bretelles - laix junior 1:1

42e minuut.
Laville raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cardoso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 54%, laix junior 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les gaziers à bretelles - laix junior 1:1

52e minuut.
Bouvier rent richting de bal. Bouvier speelt de bal door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier haalt uit met een fantastische trap. Varlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - laix junior 1:2

78e minuut.
Le Bras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaye rent richting de bal. Cabaye passt de bal met de wreef. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dupas geeft een hoge lob. Leduc rent richting de bal. Leduc geeft een hoge lob. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les gaziers à bretelles - laix junior 2:2

87e minuut.
Dalleau verovert de bal door een tackle van achteren. Dalleau probeert naar een medespeler te passen. Cardiet geeft de bal voor. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 39%, laix junior 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les gaziers à bretelles - laix junior 2:2