Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: BENQ FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2796
BENQ FC laix junior
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulène verovert de bal door een tackle van achteren. Moulène met een sublieme pass. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cabaye is nu in balbezit. Penverne is nu in balbezit. Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaye draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Keruzoré de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dupas met de inworp. Martial met een sublieme pass. Cabaye is nu in balbezit. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Keruzoré probeert naar een medespeler te passen. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne geeft een lange en hoge pass. Maillard rent richting de bal. Maillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Foucher onderschept slim de pass. Foucher geeft een lange en hoge pass. Daar is Martial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maillard rent richting de bal. Maillard schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 48%, laix junior 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BENQ FC - laix junior 0:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastide trapt de bal weg van het doel. Moulène speelt de bal door. Maillard is nu in balbezit. Maillard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Cabaye is nu in balbezit. Keruzoré onderschept slim de pass. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - laix junior 0:1

65e minuut.
Chiesa geeft een hoge lob. Moulène heeft problemen om de bal te vangen. Maillard rent richting de bal. Moulène is nu in balbezit. Moulène schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stopyra passt de bal in één keer door. Cabaye rent richting de bal. Cabaye passt de bal in één keer door. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier haalt uit met een fantastische trap. Bastide bokst de bal weg.

83e minuut.
Moulène raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gignac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 37%, laix junior 63%.
BENQ FC - laix junior 0:1