Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
laix junior BENQ FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Moulène is nu in balbezit. Moulène passt de bal zonder na te denken. Maillard rent richting de bal. Maillard draait met de bal, schiet en ... Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Penverne speelt de bal door. Chiesa is nu in balbezit. Chiesa probeert naar een medespeler te passen. Maillard is nu in balbezit. Maillard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maillard rent richting de bal. Maillard haalt uit met een fantastische trap. Varlet bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dupas speelt de bal door. Baron rent richting de bal. Lecat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lecat krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bour geeft een hoge lob. Inworp. Foucher met de inworp. Moulène bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulène draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Varlet trapt de bal weg. Dupas kopt de bal weg. Cabaye is nu in balbezit. Bosquier rent richting de bal. Bosquier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Chauveau de bal onder controle te krijgen. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier onderschept slim de pass. Bosquier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dupas passt de bal met de wreef. Cabaye is nu in balbezit. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Maillard is nu in balbezit. Maillard passt de bal in één keer door. Cabaye rent richting de bal. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier schiet op doel. Bastide bokst de bal weg.

36e minuut.
Dupas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moulène bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulène passt de bal in één keer door. Maillard is nu in balbezit. Maillard schiet op doel. Varlet bokst de bal weg.

42e minuut.
Le Bras is nu in balbezit. Foucher onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lévy. Lévy krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Foucher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiesa met een snel genomen vrije trap. Daar is Cisowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maillard rent richting de bal. Maillard schiet op doel. Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 59%, BENQ FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
laix junior - BENQ FC 0:0

52e minuut.
Bour geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foucher met een snelle inworp. Moulène rent richting de bal. Moulène draait met de bal, schiet en ... Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - BENQ FC 0:1

64e minuut.
Foucher verovert de bal door een tackle van achteren. Foucher speelt de bal door. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 52%, BENQ FC 48%.
laix junior - BENQ FC 0:1