Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC MDL Meteor67270
1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 22.2
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Lafouge onderschept slim de pass. Lafouge speelt de bal door. Sartorius is nu in balbezit. Sartorius geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Eriksen controleert de bal met de borst. Eriksen met een sublieme pass. Bathenay is nu in balbezit. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Herbet heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau passt de bal in één keer door. Bony rent richting de bal. Bony geeft de bal voor. Eriksen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 1:0

10e minuut.
Daar is Huck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen rent richting de bal. Herbet is nu in balbezit. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bathenay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guillemin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delamontagne zal de hoekschop nemen. Bathenay krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Royet onderschept slim de pass. Royet probeert naar een medespeler te passen. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Mandanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 2:0

22e minuut.
Delamontagne kopt de bal weg. Bathenay heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Mandanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 3:0

25e minuut.
Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Bathenay kopt de bal weg. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Boghossian is nu in balbezit. Bony onderschept slim de pass. Bony met een sublieme pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Boileau rent richting de bal. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guillemin de bal onder controle te krijgen. Mandanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 4:0

34e minuut.
Daar is Lafouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen passt de bal in één keer door. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Royet passt de bal zonder na te denken. Bony rent richting de bal. Bony passt de bal zonder na te denken. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Mandanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC MDL 24%, Meteor67270 76%.
RC MDL - Meteor67270 5:0

48e minuut.
Bathenay heeft problemen om de bal te vangen. Bathenay geeft de bal voor. Lafouge heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 6:0

55e minuut.
Dubost speelt de bal door. Daar is Di Meco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Royet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Royet krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Royet speelt de bal door. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay passt de bal zonder na te denken. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay geeft een lange en hoge pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen geeft de bal voor. Bathenay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen passt de bal zonder na te denken. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 7:0

73e minuut.
Bathenay geeft een hoge lob. Eriksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Guillemin probeert de bal aan de voet te houden. Mandanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 8:0

74e minuut.
Dubost rent richting de bal. Delamontagne onderschept slim de pass. Delamontagne passt de bal zonder na te denken. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Guillemin geeft de bal voor. Eriksen probeert de bal aan de voet te houden. Boileau kopt de bal weg. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Eriksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Royet rent richting de bal. Royet geeft de bal voor. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 9:0

79e minuut.
Bathenay verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay passt de bal met de wreef. Daar is Herbet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 10:0

81e minuut.
Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Boileau rent richting de bal. Boileau met een sublieme pass. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pernot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne passt de bal in één keer door. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Royet met een sublieme pass. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay met een sublieme pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Meteor67270 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC MDL 18%, Meteor67270 82%.
RC MDL - Meteor67270 11:0