Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boulets timides laix junior
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cabaye onderschept slim de pass. Bosquier is nu in balbezit. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye haalt uit met een fantastische trap. Thépot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - laix junior 0:1

19e minuut.
Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard onderschept slim de pass. Cuissard passt de bal met de wreef. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets timides 68%, laix junior 32%.
Les boulets timides - laix junior 0:1

56e minuut.
Cuissard met de inworp. Page is nu in balbezit. Page geeft een hoge lob. Faucher rent richting de bal. Faucher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Peyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyre geeft de bal voor. Lévy is nu in balbezit. Page verovert de bal door een tackle van achteren. Page geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets timides 65%, laix junior 35%.
Les boulets timides - laix junior 0:1