Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss Les gaziers à bretelles
vodka Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Legros verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Legros de bal. Legros speelt de bal door. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Auribault met een sublieme pass. Cottenet is nu in balbezit. Cottenet passt de bal met de wreef. Caillaud rent richting de bal. Caillaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Caillaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons verovert de bal door een tackle van achteren. Pons passt de bal met de wreef. Garde is nu in balbezit. Garde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Loubet trapt de bal weg. Leleu kopt de bal weg. Bataille bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Les gaziers à bretelles 1:0

34e minuut.
Auribault rent richting de bal. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Garde de bal. Garde draait met de bal, schiet en ... Loubet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Legros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons rent richting de bal. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Les gaziers à bretelles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 47%, Les gaziers à bretelles 53%.
Dynamo Chalon ss - Les gaziers à bretelles 2:0

48e minuut.
Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc geeft een hoge lob. Cardiet rent richting de bal. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Garde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pasquier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamel met een snelle inworp. Pons geeft een hoge lob. Chevalier heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Legros bereikt de bal nog maar net als eerste. Legros passt de bal zonder na te denken. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Garde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Chevalier met een harde bal richting middenveld. Cottenet kopt de bal weg. Garde rent richting de bal. Garde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Les gaziers à bretelles 3:0

62e minuut.
Daar is Laville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons onderschept slim de pass. Pons speelt de bal door. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde draait met de bal, schiet en ... Chauvin bokst de bal weg.

63e minuut.
Bataille kopt de bal weg. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Hamel passt de bal met de wreef. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chevalier geeft een hoge lob. Mille kopt de bal weg. Cottenet speelt de bal door. Garde is nu in balbezit. Garde passt de bal met de wreef. Chauvin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Cardiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet passt de bal zonder na te denken. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 29%, Les gaziers à bretelles 71%.
Dynamo Chalon ss - Les gaziers à bretelles 3:0