Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
laix junior RC MDL
Normal Tactiek 1
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 40.5
waardeloos Schieten zeer goed
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Bour geeft een hoge lob. Inworp. Bony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bathenay onderschept slim de pass. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne met een sublieme pass. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delamontagne met de inworp. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap. Cisowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Eriksen rent richting de bal. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisowski onderschept slim de pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne probeert naar een medespeler te passen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Cisowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bony geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eriksen rent richting de bal. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Delamontagne speelt de bal door. Bony rent richting de bal. Bony passt de bal met de wreef. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boileau geeft een hoge lob. Delamontagne kopt de bal weg. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boileau kopt de bal weg. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne passt de bal in één keer door. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:2

34e minuut.
Bony verovert de bal door een tackle van achteren. Bony probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Bouvier is nu in balbezit. Eriksen onderschept slim de pass. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap. Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Royet probeert naar een medespeler te passen. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Dupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:3

45e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Bathenay rent richting de bal. Eriksen is nu in balbezit. Boileau is nu in balbezit. Boileau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bathenay passt de bal zonder na te denken. Boileau rent richting de bal. Boileau met een sublieme pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martial probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay geeft een lange en hoge pass. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eriksen is nu in balbezit. Varlet bokst de bal weg. Eriksen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 84%, RC MDL 16%.
laix junior - RC MDL 0:4

47e minuut.
Delamontagne rent richting de bal. Bouvier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delamontagne raakt geblesseerd tijdens het duel. Pernot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martial kopt de bal weg. Bour heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:5

49e minuut.
Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau is nu in balbezit. Boileau passt de bal in één keer door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Varlet trapt de bal weg van het doel. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay met een sublieme pass. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:6

54e minuut.
Boileau passt de bal in één keer door. Bathenay rent richting de bal. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:7

55e minuut.
Bony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bony geeft een hoge lob. Bour probeert de bal met de borst te controleren. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:8

57e minuut.
Bathenay is nu in balbezit. Eriksen rent richting de bal. Eriksen passt de bal in één keer door. Bony rent richting de bal. Bony geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:9

62e minuut.
Boileau passt de bal in één keer door. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bathenay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:10

65e minuut.
Boileau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bouvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bathenay krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cisowski geeft een hoge lob. Delamontagne kopt de bal weg. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:11

69e minuut.
Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay is nu in balbezit. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Bathenay probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dupas speelt de bal door. Bony is nu in balbezit. Bony met een sublieme pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:12

74e minuut.
Eriksen rent richting de bal. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen is nu in balbezit. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Royet rent richting de bal. Royet passt de bal met de wreef. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne geeft een hoge lob. Eriksen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Varlet trapt de bal weg. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau passt de bal met de wreef. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cisowski is nu in balbezit. Bathenay verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay passt de bal in één keer door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen passt de bal in één keer door. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bour de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:13

82e minuut.
Lenoble geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eriksen de bal. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bour de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:14

83e minuut.
Varlet speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bony met de inworp. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cisowski trapt de bal weg van het doel. Boileau kopt de bal weg. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bour de bal onder controle te krijgen. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - RC MDL 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 84%, RC MDL 16%.
laix junior - RC MDL 0:15