Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteor67270 Dynamo Chalon ss
Normal Tactiek vodka
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 28.2
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Inworp. Baloomao met de inworp. Garde met een sublieme pass. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cottenet verovert de bal door een tackle van achteren. Cottenet speelt de bal door. Guillemin probeert naar een medespeler te passen. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - Dynamo Chalon ss 0:1

14e minuut.
Baloomao is nu in balbezit. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons schiet op doel. Mandanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Garde is nu in balbezit. Baloomao is nu in balbezit. Pons onderschept slim de pass. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Clichy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dubost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maillard rent richting de bal. Maillard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Cottenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maillard is nu in balbezit. Maillard passt de bal zonder na te denken. Di Meco is nu in balbezit. Di Meco haalt uit met een fantastische trap. Repellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Leleu is nu in balbezit. Leleu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vahirua de bal onder controle te krijgen. Garde rent richting de bal. Garde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Cottenet met een snelle inworp. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde geeft een hoge lob. Pons rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamel neemt de hoekschop. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde draait met de bal, schiet en ... Mandanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - Dynamo Chalon ss 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor67270 65%, Dynamo Chalon ss 35%.
Meteor67270 - Dynamo Chalon ss 0:2

57e minuut.
Hamel kopt de bal weg. Pons is nu in balbezit. Pons passt de bal met de wreef. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cottenet geeft een hoge lob. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahirua bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde onderschept slim de pass. Garde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baloomao probeert naar een medespeler te passen. Dubost heeft problemen om de bal te vangen. Clichy rent richting de bal. Dubost verovert de bal door een tackle van achteren. Dubost geeft de bal voor. Repellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor67270 65%, Dynamo Chalon ss 35%.
Meteor67270 - Dynamo Chalon ss 0:2