Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss Meteor67270
vodka Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 21.8
goed Schieten zwak
slecht Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Legros probeert naar een medespeler te passen. Hamel is nu in balbezit. Hamel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pons de bal. Pons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Meteor67270 1:0

7e minuut.
Legros geeft een hoge lob. Van Sam speelt de bal door. Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons rent richting de bal. Pons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maillard is nu in balbezit. Cottenet is nu in balbezit. Maillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maillard krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Lafouge kopt de bal weg. Legros speelt de bal door. Daar is Lafouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons is nu in balbezit. Pons draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Lafouge geeft de bal voor. Lenfant geeft de bal voor. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Pons rent richting de bal. Pons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Boghossian met een snelle inworp. Maillard rent richting de bal. Maillard geeft een hoge lob. Dubost bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mandanda met een sublieme pass. Hamel rent richting de bal. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 42%, Meteor67270 58%.
Dynamo Chalon ss - Meteor67270 1:0

52e minuut.
Legros bereikt de bal nog maar net als eerste. Legros speelt de bal door. Lafouge heeft problemen om de bal te vangen. Pons is nu in balbezit. Pons draait met de bal, schiet en ... Mandanda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Meteor67270 2:0

56e minuut.
Hamel is nu in balbezit. Legros bereikt de bal nog maar net als eerste. Legros speelt de bal door. Daar is Pons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Boghossian kopt de bal weg. Maillard is nu in balbezit. Maillard passt de bal in één keer door. Dubost rent richting de bal. Dubost geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vahirua heeft problemen om de bal te vangen. Legros met een sublieme pass. Pons rent richting de bal. Pons schiet op doel. Guillemin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leleu passt de bal met de wreef. Legros is nu in balbezit. Legros passt de bal zonder na te denken. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Boghossian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baloomao komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Herbet passt de bal zonder na te denken. Clichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubost maakt een afschuwelijke overtreding. Dubost krijgt een gele kaart. Clichy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leleu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pons rent richting de bal. Pons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel met een sublieme pass. Lafouge rent richting de bal. Pons verovert de bal door een tackle van achteren. Pons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Lenfant speelt de bal door. Leleu rent richting de bal. Leleu speelt de bal door. Pons rent richting de bal. Pons schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Huck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet onderschept slim de pass. Cottenet passt de bal zonder na te denken. Pons rent richting de bal. Pons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 33%, Meteor67270 67%.
Dynamo Chalon ss - Meteor67270 2:0