Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les gaziers à bretelles RC MDL
Normal Tactiek 1
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Chevalier geeft de bal voor. Grillet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau met een sublieme pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:1

9e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau passt de bal zonder na te denken. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Bathenay probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Caillaud de bal. Bathenay is nu in balbezit. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Royet passt de bal in één keer door. Bathenay rent richting de bal. Bathenay passt de bal zonder na te denken. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Royet geeft een lange en hoge pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen schiet op doel. Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:2

24e minuut.
Boileau speelt de bal door. Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne speelt de bal door. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau speelt de bal door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:3

34e minuut.
Boileau is nu in balbezit. Boileau speelt de bal door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:4

36e minuut.
Royet met een sublieme pass. Eriksen is nu in balbezit. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay onderschept slim de pass. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:5

40e minuut.
Dalleau geeft de bal voor. Bony kopt de bal weg. Boileau rent richting de bal. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:6

44e minuut.
Bony kopt de bal weg. Bathenay rent richting de bal. Bathenay passt de bal in één keer door. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 80%, RC MDL 20%.
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:6

49e minuut.
Bony is nu in balbezit. Bathenay rent richting de bal. Bathenay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Delamontagne geeft een hoge lob. Daar is Chevalier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Varlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:7

56e minuut.
Boileau geeft een lange en hoge pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:8

59e minuut.
Pernot met de inworp. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne passt de bal zonder na te denken. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:9

64e minuut.
Bony geeft een hoge lob. Daar is Cardiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen is nu in balbezit. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau geeft een hoge lob. Dalleau rent richting de bal. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:10

68e minuut.
Klungelig pakt Laville de bal. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:11

71e minuut.
Bathenay rent richting de bal. Bathenay passt de bal zonder na te denken. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne geeft een hoge lob. Varlet bokst de bal weg. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:12

79e minuut.
Cardiet geeft een lange en hoge pass. Boileau rent richting de bal. Bony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bony geeft de bal voor. Eriksen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Royet probeert naar een medespeler te passen. Bony is nu in balbezit. Bony passt de bal met de wreef. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boileau onderschept slim de pass. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay passt de bal met de wreef. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 76%, RC MDL 24%.
Les gaziers à bretelles - RC MDL 0:13