Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: Pao fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2967
Pao fc Meteor67270
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lenglet geeft een hoge lob. Guillemin kopt de bal weg. Tisserand rent richting de bal. Tisserand schiet op doel. Mandanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vahirua is nu in balbezit. Tisserand onderschept slim de pass. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Meteor67270 1:0

14e minuut.
Di Meco speelt de bal door. Daar is Maillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallet is nu in balbezit. Vallet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Meteor67270 2:0

20e minuut.
Daar is Nicolaï, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallet rent richting de bal. Lafouge begaat een overtreding. Vallet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicolaï wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Ttan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafouge rent richting de bal. Lafouge met een sublieme pass. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 37%, Meteor67270 63%.
Pao fc - Meteor67270 2:0

56e minuut.
Herbet speelt de bal door. Boghossian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ttan. Ttan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Huck geeft de bal voor. Lenglet heeft problemen om de bal te vangen. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco haalt uit met een fantastische trap. Lenglet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Meteor67270 2:1

82e minuut.
Chambon rent richting de bal. Maillard verovert de bal door een tackle van achteren. Maillard passt de bal met de wreef. Di Meco rent richting de bal. Di Meco schiet op doel. Plessis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boghossian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lépine de bal. Dubost bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Huck rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch geeft de bal voor. Vallet is nu in balbezit. Vallet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 32%, Meteor67270 68%.
Pao fc - Meteor67270 2:1