Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss laix junior
vodka Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 14.5
good Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Cabaye rent richting de bal. Cottenet onderschept slim de pass. Cottenet met een sublieme pass. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Hamel met de inworp. Leleu is nu in balbezit. Leleu passt de bal in één keer door. Pons rent richting de bal. Pons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cottenet passt de bal in één keer door. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas is nu in balbezit. Pons onderschept slim de pass. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cottenet met een snelle inworp. Legros probeert de bal met de borst te controleren. Legros met een sublieme pass. Garde rent richting de bal. Garde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet geeft een lange en hoge pass. Pons is nu in balbezit. Pons draait met de bal, schiet en ... Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Legros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legros geeft de bal voor. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 30%, laix junior 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Chalon ss - laix junior 0:0

58e minuut.
Cisowski is nu in balbezit. Pons onderschept slim de pass. Pons met een sublieme pass. Legros is nu in balbezit. Legros geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Cottenet met de inworp. Legros probeert naar een medespeler te passen. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Bour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde geeft een lange en hoge pass. Pons is nu in balbezit. Pons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - laix junior 1:0

71e minuut.
Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Garde passt de bal in één keer door. Daar is Pons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Clichy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabaye. Clichy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clichy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pons is nu in balbezit. Pons draait met de bal, schiet en ... Varlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - laix junior 2:0

81e minuut.
Pons passt de bal in één keer door. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet passt de bal met de wreef. Garde rent richting de bal. Garde geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dupas kan de bal niet met de borst controleren. Legros is nu in balbezit. Legros probeert naar een medespeler te passen. Pons is nu in balbezit. Pons haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 34%, laix junior 66%.
Dynamo Chalon ss - laix junior 2:0