Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sainté42 rcvrlapigne
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cornet onderschept slim de pass. Cornet met een sublieme pass. Chapuis probeert naar een medespeler te passen. Liénard rent richting de bal. Liénard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry geeft de bal voor. Parent kopt de bal weg. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Haan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henry is nu in balbezit. Henry geeft de bal voor. Soarès rent richting de bal. Soarès schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet met een sublieme pass. Liénard rent richting de bal. Liénard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - rcvrlapigne 1:0

21e minuut.
Fargeon verovert de bal door een tackle van achteren. Fargeon passt de bal met de wreef. Soarès is nu in balbezit. Soarès draait met de bal, schiet en ... Dufour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sainté42 - rcvrlapigne 1:1

33e minuut.
Chapuis is nu in balbezit. Chapuis geeft de bal voor. Daar is Soarès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon maakt een afschuwelijke overtreding. Nègre raakt geblesseerd tijdens het duel. Cornet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liénard is nu in balbezit. Liénard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - rcvrlapigne 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sainté42 44%, rcvrlapigne 56%.
Sainté42 - rcvrlapigne 2:1

47e minuut.
Nègre geeft een hoge lob. Cornet controleert de bal met de borst. Fossé is nu in balbezit. Soarès is nu in balbezit. Soarès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Henry rent richting de bal. Haan onderschept slim de pass. Haan probeert naar een medespeler te passen. Liénard rent richting de bal. Liénard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bodin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haan probeert naar een medespeler te passen. Auger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millet. Millet krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zimako met een sublieme pass. Millet is nu in balbezit. Auger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Auger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Auger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Zimako trapt de bal weg. Nègre heeft problemen om de bal te vangen. Fargeon speelt de bal door. Soarès rent richting de bal. Soarès draait met de bal, schiet en ... Dufour bokst de bal weg.

89e minuut.
Henry geeft een hoge lob. Inworp. Haan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal in één keer door. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sainté42 48%, rcvrlapigne 52%.
Sainté42 - rcvrlapigne 2:1