Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Beaumont FC Bebert
oi Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger passt de bal zonder na te denken. Chantrel rent richting de bal. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Foucault verovert de bal door een tackle van achteren. Foucault met een sublieme pass. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Beaumont - FC Bebert 0:1

16e minuut.
Kammerer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Joyaut met de inworp. Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Foucault geeft een hoge lob. Bocaş bokst de bal weg.

20e minuut.
Pin speelt de bal door. Zanon is nu in balbezit. Zanon passt de bal met de wreef. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pin passt de bal in één keer door. Heiné probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bazylewicz is nu in balbezit. Heiné onderschept slim de pass. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stako is nu in balbezit. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk speelt de bal door. Zeiger rent richting de bal. Zeiger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bazylewicz met een snelle inworp. Pisacreta rent richting de bal. Bloquel begaat een overtreding. Bloquel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Bloquel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazylewicz. Bloquel raakt geblesseerd tijdens het duel. Chantrel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Zanon rent richting de bal. Zanon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chantrel met een sublieme pass. Bloquel is nu in balbezit. Bloquel geeft een lange en hoge pass. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap. Bocaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Beaumont 72%, FC Bebert 28%.
US Beaumont - FC Bebert 0:1

54e minuut.
Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Stako onderschept slim de pass. Stako passt de bal in één keer door. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Foucault probeert de bal met de borst te controleren. Foucault geeft een lange en hoge pass. Daar is Quanxing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heiné is nu in balbezit. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin onderschept slim de pass. Pin met een sublieme pass. Heiné rent richting de bal. Heiné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Heiné raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Sam komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer passt de bal zonder na te denken. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Beaumont 61%, FC Bebert 39%.
US Beaumont - FC Bebert 0:1