Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oukraan Football Academy Détroit Canary F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Besse rent richting de bal. Fourcade met een sublieme pass. Schaff rent richting de bal. Schaff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Barthelémy heeft problemen om de bal te vangen. Barthelémy geeft een hoge lob. Hoffmann kopt de bal weg. Dard rent richting de bal. Dard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Schaff rent richting de bal. Schaff met een sublieme pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Méano verovert de bal door een tackle van achteren. Méano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oukraan Football Academy - Détroit Canary F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oukraan Football Academy 49%, Détroit Canary F.C 51%.
Oukraan Football Academy - Détroit Canary F.C 0:1

50e minuut.
Hoffmann geeft de bal voor. Bouillon is nu in balbezit. Durand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durand krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dard heeft problemen om de bal te vangen. Deprez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dard. Dard krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Guérard is nu in balbezit. Schaff verovert de bal door een tackle van achteren. Guérard rent richting de bal. Schaff verovert de bal door een tackle van achteren. Schaff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Barthelémy geeft de bal voor. Bordier probeert naar een medespeler te passen. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oukraan Football Academy 54%, Détroit Canary F.C 46%.
Oukraan Football Academy - Détroit Canary F.C 0:1