Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamilton FC Eric Rahab
Defend Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Marchal is nu in balbezit. Garcia is nu in balbezit. Garcia speelt de bal door. Amar rent richting de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Neveu is nu in balbezit. Garcia onderschept slim de pass. Garcia speelt de bal door. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Neveu kopt de bal weg. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curyl. Curyl krijgt een gele kaart. Colin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perret verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bouyer verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia rent richting de bal. Garcia passt de bal met de wreef. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Tillette trapt de bal weg. Garcia kopt de bal weg. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Amar haalt uit met een fantastische trap. Tillette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Burel passt de bal met de wreef. Amar is nu in balbezit. Dugue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Eric Rahab 1:0

22e minuut.
Bouyer verovert de bal door een tackle van achteren. Bouyer geeft een lange en hoge pass. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Amar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Neveu rent richting de bal. Garcia onderschept slim de pass. Garcia met een sublieme pass. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap. Tillette bokst de bal weg.

29e minuut.
Burel rent richting de bal. Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal met een sublieme pass. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonteneau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Neveu speelt de bal door. Burel rent richting de bal. Garcia rent richting de bal. Fonteneau onderschept slim de pass. Fonteneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Anne speelt de bal door. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Amar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 47%, Eric Rahab 53%.
Hamilton FC - Eric Rahab 1:0

56e minuut.
Fonteneau rent richting de bal. Burel onderschept slim de pass. Marchal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchal krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sauvage speelt de bal door. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dugue krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Genin geeft de bal voor. Anne probeert de bal aan de voet te houden. Dominguez rent richting de bal. Garcia onderschept slim de pass. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Burel onderschept slim de pass. Garcia is nu in balbezit. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia onderschept slim de pass. Garcia met een sublieme pass. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 51%, Eric Rahab 49%.
Hamilton FC - Eric Rahab 1:0