Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebert Détroit Canary F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pin onderschept slim de pass. Pin passt de bal met de wreef. Heiné rent richting de bal. Heiné schiet op doel. Mallet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Détroit Canary F.C 1:0

13e minuut.
Joyaut is nu in balbezit. Joyaut geeft een hoge lob. Foucault met een sublieme pass. Heiné is nu in balbezit. Heiné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Foucault kopt de bal weg. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon passt de bal met de wreef. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné schiet op doel. Mallet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Détroit Canary F.C 2:0

36e minuut.
Chantrel passt de bal zonder na te denken. Foucault rent richting de bal. Foucault passt de bal in één keer door. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 49%, Détroit Canary F.C 51%.
FC Bebert - Détroit Canary F.C 2:0

47e minuut.
Méano kopt de bal weg. Chantrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Méano verovert de bal door een tackle van achteren. Méano schiet op doel. Schaff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Détroit Canary F.C 2:1

54e minuut.
Kapo verovert de bal door een tackle van achteren. Ayache rent richting de bal. Ayache geeft de bal voor. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Schaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pin speelt de bal door. Deprez rent richting de bal. Zanon verovert de bal door een tackle van achteren. Zanon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin passt de bal in één keer door. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ... Mallet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Détroit Canary F.C 3:1

74e minuut.
Chantrel heeft problemen om de bal te vangen. Bouillon verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillon met een sublieme pass. Daar is Fourcade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fourcade geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bouillon geeft een hoge lob. Inworp. Bloquel met een snelle inworp. Zanon rent richting de bal. Zanon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Méano onderschept slim de pass. Schaff rent richting de bal. Schaff passt de bal in één keer door. Méano bereikt de bal nog maar net als eerste. Méano haalt uit met een fantastische trap. Vasse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 50%, Détroit Canary F.C 50%.
FC Bebert - Détroit Canary F.C 3:1