Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paris 95 FC chibre
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Béraud speelt de bal door. Vergnaud is nu in balbezit. Vergnaud probeert naar een medespeler te passen. Cheuva rent richting de bal. Cheuva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paris 95 - FC chibre 1:0

30e minuut.
Bongiorni probeert naar een medespeler te passen. Piquionne bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne passt de bal zonder na te denken. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vergnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smid. Vergnaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hurtevent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crut met een snelle inworp. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne is nu in balbezit. Béraud onderschept slim de pass. Béraud geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Piquionne rent richting de bal. Piquionne passt de bal zonder na te denken. Auge is nu in balbezit. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paris 95 - FC chibre 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paris 95 52%, FC chibre 48%.
paris 95 - FC chibre 2:0

46e minuut.
Piquionne passt de bal in één keer door. Nicolle is nu in balbezit. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paris 95 - FC chibre 3:0

47e minuut.
Corre is nu in balbezit. Corre passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Piquionne de bal onder controle te krijgen. Cheuva rent richting de bal. Cheuva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni geeft een hoge lob. Cheuva rent richting de bal. Piquionne rent richting de bal. Piquionne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Choquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Béraud probeert de bal met de borst te controleren. Béraud speelt de bal door. Choquet rent richting de bal. Choquet geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
paris 95 - FC chibre 3:1

56e minuut.
Béraud onderschept slim de pass. Eloy rent richting de bal. Eloy passt de bal in één keer door. Cheuva is nu in balbezit. Cheuva draait met de bal, schiet en ... Lavigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Smid met een sublieme pass. Klungelig pakt Hurtevent de bal. Hurtevent probeert naar een medespeler te passen. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva draait met de bal, schiet en ... Lavigne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Vialaret geeft de bal voor. Inworp. Soulard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piquionne bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne geeft een lange en hoge pass. Paal!

73e minuut.
Vergnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloris onderschept slim de pass. Lloris passt de bal zonder na te denken. Corre is nu in balbezit. Corre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paris 95 - FC chibre 3:2

84e minuut.
Béraud rent richting de bal. Eloy verovert de bal door een tackle van achteren. Piquionne bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paris 95 - FC chibre 4:2

89e minuut.
Piquionne is nu in balbezit. Choquet rent richting de bal. Piquionne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piquionne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paris 95 39%, FC chibre 61%.
paris 95 - FC chibre 4:2