Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamilton FC Les Pitbulls du 91
Defend Tactiek Tactique 1
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Le Bris rent richting de bal. Escudé verovert de bal door een tackle van achteren. Escudé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Les Pitbulls du 91 0:1

8e minuut.
Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteau rent richting de bal. Watteau met een sublieme pass. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Castro kopt de bal weg. Bouyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vignoli rent richting de bal. Vignoli draait met de bal, schiet en ... Romano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Les Pitbulls du 91 0:2

34e minuut.
Leconte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonte met een snelle inworp. Escudé rent richting de bal. Escudé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Perret passt de bal met de wreef. Zimmermann probeert naar een medespeler te passen. Castro geeft een lange en hoge pass. Vignoli rent richting de bal. Vignoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Burel speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 77%, Les Pitbulls du 91 23%.
Hamilton FC - Les Pitbulls du 91 0:2

49e minuut.
Bousdira verovert de bal door een tackle van achteren. Karkowski is nu in balbezit. Bousdira begaat een overtreding. Bousdira krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Jacquier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bousdira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anne probeert naar een medespeler te passen. Bousdira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zimmermann met een sublieme pass. Burel is nu in balbezit. Burel probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zimmermann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Le Bris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Les Pitbulls du 91 0:3

64e minuut.
Amar passt de bal in één keer door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft de bal voor. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Burel kopt de bal weg. Amar controleert de bal met de borst. Zahin rent richting de bal. Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Watteau geeft een lange en hoge pass. Romano met een sublieme pass. Karkowski rent richting de bal. Karkowski geeft een hoge lob. Daar is Le Bris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 73%, Les Pitbulls du 91 27%.
Hamilton FC - Les Pitbulls du 91 0:3