Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Détroit Canary F.C US Beaumont
Normal Tactiek oi
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Barthelémy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Slimani met een snelle inworp. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bazylewicz onderschept slim de pass. Bazylewicz met een sublieme pass. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charbit is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Desbois probeert naar een medespeler te passen. Zeiger rent richting de bal. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk schiet op doel. Jeannol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stako geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Jeannol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... Mallet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Détroit Canary F.C - US Beaumont 0:1

11e minuut.
Fourcade passt de bal in één keer door. Schaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaff passt de bal in één keer door. Méano is nu in balbezit. Méano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Détroit Canary F.C - US Beaumont 1:1

21e minuut.
Deprez met een sublieme pass. Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacreta onderschept slim de pass. Deprez rent richting de bal. Deprez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson passt de bal met de wreef. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jeannol de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Deprez verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Slimani met de inworp. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... Mallet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Détroit Canary F.C 66%, US Beaumont 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Détroit Canary F.C - US Beaumont 1:1

52e minuut.
Błaszczyk geeft een hoge lob. Daar is Jeannol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeiger rent richting de bal. Zeiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Détroit Canary F.C - US Beaumont 1:2

60e minuut.
Błaszczyk rent richting de bal. Deprez is nu in balbezit. Błaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Zeiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deprez is nu in balbezit. Zeiger is nu in balbezit. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Détroit Canary F.C 59%, US Beaumont 41%.
Détroit Canary F.C - US Beaumont 1:2