Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Pitbulls du 91 Eric Rahab
Tactique 1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Dugue geeft de bal voor. Inworp. Fonte met de inworp. Escudé heeft problemen om de bal te vangen. Escudé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Watteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteau geeft een hoge lob. Escudé is nu in balbezit. Escudé draait met de bal, schiet en ... Tillette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Pitbulls du 91 - Eric Rahab 1:0

22e minuut.
Marchal probeert naar een medespeler te passen. Karkowski probeert naar een medespeler te passen. Escudé rent richting de bal. Escudé haalt uit met een fantastische trap. Tillette maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Watteau geeft een hoge lob. Castro probeert naar een medespeler te passen. Angloma heeft problemen om de bal te vangen. Angloma geeft een lange en hoge pass. Escudé maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Girardin geeft een hoge lob. Watteau kopt de bal weg. Klungelig pakt Escudé de bal. Escudé schiet op doel. Tillette maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Pitbulls du 91 - Eric Rahab 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Pitbulls du 91 24%, Eric Rahab 76%.
Les Pitbulls du 91 - Eric Rahab 2:0

50e minuut.
Angloma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zimmermann komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Karkowski speelt de bal door. Dugue is nu in balbezit. Vignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Vignoli draait met de bal, schiet en ... Tillette maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Escudé is nu in balbezit. Karkowski is nu in balbezit. Escudé rent richting de bal. Escudé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Pitbulls du 91 - Eric Rahab 3:0

60e minuut.
Marchal speelt de bal door. Bonnefoy is nu in balbezit. Bonnefoy met een sublieme pass. Fonteneau is nu in balbezit. Fonteneau schiet op doel. Van Sam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camara trapt de bal weg. Castro kopt de bal weg. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Pitbulls du 91 26%, Eric Rahab 74%.
Les Pitbulls du 91 - Eric Rahab 3:0