Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC chibre USK Union sportive kergristoise
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lloris met een sublieme pass. Béraud rent richting de bal. Béraud probeert naar een medespeler te passen. Smid rent richting de bal. Smid schiet op doel. Brossard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kapo heeft problemen om de bal te vangen. Kapo met een sublieme pass. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Smid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernay onderschept slim de pass. Vernay met een sublieme pass. Carlier rent richting de bal. Carlier haalt uit met een fantastische trap. Lavigne bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bourgoin onderschept slim de pass. Bourgoin geeft een lange en hoge pass. Nicolle heeft problemen om de bal te vangen. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Béraud verovert de bal door een tackle van achteren. Béraud geeft een lange en hoge pass. Kapo is nu in balbezit. Corre is nu in balbezit. Corre schiet op doel. Brossard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Béraud is nu in balbezit. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Carlier is nu in balbezit. Carlier draait met de bal, schiet en ... Lavigne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lavigne trapt de bal weg van het doel. Vernay kopt de bal weg. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC chibre - USK Union sportive kergristoise 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC chibre 54%, USK Union sportive kergristoise 46%.
FC chibre - USK Union sportive kergristoise 0:1

48e minuut.
Mariette kopt de bal weg. Klungelig pakt Auge de bal. Carlier rent richting de bal. Carlier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Auge de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Nicolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolle passt de bal in één keer door. Corre is nu in balbezit. Corre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Smid rent richting de bal. Vernay verovert de bal door een tackle van achteren. Vernay passt de bal zonder na te denken. Carlier rent richting de bal. Carlier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Choquet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Béraud de bal. Vernay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Béraud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Béraud kan niet meer verder spelen. Moret komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Smid probeert naar een medespeler te passen. Boulard is nu in balbezit. Corre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corre krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Auge met een sublieme pass. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier passt de bal met de wreef. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vialaret passt de bal zonder na te denken. Smid bereikt de bal nog maar net als eerste. Smid passt de bal met de wreef. Corre bereikt de bal nog maar net als eerste. Corre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Moret bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Carlier rent richting de bal. Carlier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC chibre - USK Union sportive kergristoise 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC chibre 50%, USK Union sportive kergristoise 50%.
FC chibre - USK Union sportive kergristoise 0:2