Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebert Eric Rahab
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage verovert de bal door een tackle van achteren. Sauvage speelt de bal door. Heiné heeft problemen om de bal te vangen. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Colin speelt de bal door. Fonteneau is nu in balbezit. Fonteneau haalt uit met een fantastische trap. Sottiault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Eric Rahab 0:1

16e minuut.
Sauvage is nu in balbezit. Zanon is nu in balbezit. Zanon passt de bal zonder na te denken. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lefranc geeft een lange en hoge pass. Daar is Foucault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dominguez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Marchal geeft een lange en hoge pass. Sottiault geeft een lange en hoge pass. Zanon kopt de bal weg. Heiné rent richting de bal. Heiné schiet op doel. Tillette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Foucault onderschept slim de pass. Foucault geeft een hoge lob. Heiné heeft problemen om de bal te vangen. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Marchal speelt de bal door. Caillaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillaud met een sublieme pass. Fonteneau is nu in balbezit. Fonteneau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Eric Rahab 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 40%, Eric Rahab 60%.
FC Bebert - Eric Rahab 0:2

48e minuut.
Sottiault geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bonnefoy met de inworp. Marchal rent richting de bal. Marchal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Dominguez de bal. Zanon is nu in balbezit. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ... Tillette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Eric Rahab 1:2

57e minuut.
Marchal kopt de bal weg. Pin probeert naar een medespeler te passen. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap. Dugue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Foucault neemt de hoekschop. Sauvage kopt de bal weg. Sottiault probeert naar een medespeler te passen. Chantrel probeert de bal met de borst te controleren. Chantrel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bebert - Eric Rahab 2:2

61e minuut.
Foucault is nu in balbezit. Foucault geeft een hoge lob. Heiné heeft problemen om de bal te vangen. Heiné schiet op doel. Tillette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Eric Rahab 3:2

80e minuut.
Foucault met een sublieme pass. Zanon is nu in balbezit. Caillaud rent richting de bal. Zanon onderschept slim de pass. Zanon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bonnefoy speelt de bal door. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc onderschept slim de pass. Marchal is nu in balbezit. Marchal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Foucault geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Eric Rahab 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 41%, Eric Rahab 59%.
FC Bebert - Eric Rahab 4:2