Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebert FC chibre
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Nicolle verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolle passt de bal met de wreef. Zanon is nu in balbezit. Heiné is nu in balbezit. Heiné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sottiault is nu in balbezit. Sottiault geeft een lange en hoge pass. Foucault kopt de bal weg. Klungelig pakt Crut de bal. Crut geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pin heeft problemen om de bal te vangen. Smid rent richting de bal. Smid passt de bal zonder na te denken. Corre is nu in balbezit. Corre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - FC chibre 0:1

28e minuut.
Chantrel rent richting de bal. Choquet is nu in balbezit. Lefranc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choquet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choquet met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Smid probeert naar een medespeler te passen. Corre bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chantrel zijn tegenspeler op de grond. Chantrel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 47%, FC chibre 53%.
FC Bebert - FC chibre 0:1

54e minuut.
Daar is Crut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pin met een sublieme pass. Nicolle probeert de bal met de borst te controleren. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nicolle passt de bal met de wreef. Crut is nu in balbezit. Crut speelt de bal door. Corre rent richting de bal. Corre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 38%, FC chibre 62%.
FC Bebert - FC chibre 0:1