Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamilton FC FC Bebert
Defend Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Anne met een sublieme pass. Pin is nu in balbezit. Pin passt de bal zonder na te denken. Zanon rent richting de bal. Zanon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - FC Bebert 0:1

12e minuut.
Inworp. Bloquel met een snelle inworp. Zanon geeft een lange en hoge pass. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - FC Bebert 0:2

17e minuut.
Pin met een sublieme pass. Foucault rent richting de bal. Foucault met een sublieme pass. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Zanon is nu in balbezit. Pin rent richting de bal. Zanon speelt de bal door. Heiné is nu in balbezit. Heiné schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sottiault speelt de bal door. Bloquel is nu in balbezit. Curyl begaat een overtreding. Curyl krijgt een gele kaart. Bloquel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bloquel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Garcia passt de bal in één keer door. Heiné rent richting de bal. Heiné passt de bal met de wreef. Zanon kan de bal niet met de borst controleren. Zanon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon passt de bal zonder na te denken. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné schiet op doel. Romano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Le Bris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bris geeft een hoge lob. Lefranc speelt de bal door. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - FC Bebert 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 69%, FC Bebert 31%.
Hamilton FC - FC Bebert 0:3

56e minuut.
Leconte geeft een hoge lob. Inworp. Bloquel met een snelle inworp. Zanon is nu in balbezit. Zanon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pin speelt de bal door. Burel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burel passt de bal zonder na te denken. Amar is nu in balbezit. Amar draait met de bal, schiet en ... Vasse bokst de bal weg.

77e minuut.
Foucault geeft een hoge lob. Emon heeft problemen om de bal te vangen. Heiné rent richting de bal. Heiné schiet op doel. Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Pin rent richting de bal. Garcia maakt een afschuwelijke overtreding. Garcia krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Chantrel de bal. Amar rent richting de bal. Chantrel begaat een overtreding. Amar raakt geblesseerd tijdens het duel. Garcia wilt de vrije trap nemen. Vasse bokst de bal weg. Chantrel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - FC Bebert 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 65%, FC Bebert 35%.
Hamilton FC - FC Bebert 1:3