Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eric Rahab US Beaumont
Normal Tactiek oi
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonteneau passt de bal met de wreef. Caillaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Slimani verovert de bal door een tackle van achteren. Slimani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Marchal is nu in balbezit. Pisacreta onderschept slim de pass. Pisacreta speelt de bal door. Fonteneau rent richting de bal. Fonteneau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fonteneau is nu in balbezit. Marchal rent richting de bal. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal is nu in balbezit. Marchal schiet op doel. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zeiger is nu in balbezit. Zeiger schiet op doel. Dugue kopt de bal weg. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger draait met de bal, schiet en ... Tillette bokst de bal weg.

20e minuut.
Bazylewicz passt de bal met de wreef. Caillaud is nu in balbezit. Błaszczyk begaat een overtreding. Caillaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caillaud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Marchal de bal. Bazylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchal. Marchal krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dugue geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slimani met een snelle inworp. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dugue is nu in balbezit. Dugue geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slimani met de inworp. Błaszczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Błaszczyk onderschept slim de pass. Błaszczyk met een sublieme pass. Zeiger rent richting de bal. Zeiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eric Rahab - US Beaumont 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eric Rahab 59%, US Beaumont 41%.
Eric Rahab - US Beaumont 0:1

65e minuut.
Kammerer geeft een hoge lob. Tillette speelt de bal door. Marchal kopt de bal weg. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonteneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dugue bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugue geeft de bal voor. Klungelig pakt Girardin de bal. Slimani rent richting de bal. Slimani haalt uit met een fantastische trap. Tillette bokst de bal weg.

77e minuut.
Caillaud geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stako met een snelle inworp. Błaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bonnefoy met een snelle inworp. Marchal rent richting de bal. Marchal passt de bal zonder na te denken. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Caillaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillaud geeft een hoge lob. Girardin speelt de bal door. Fonteneau is nu in balbezit. Fonteneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bonnefoy geeft de bal voor. Dominguez kopt de bal weg. Kammerer heeft problemen om de bal te vangen. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonteneau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eric Rahab 56%, US Beaumont 44%.
Eric Rahab - US Beaumont 0:1