Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Détroit Canary F.C paris 95
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hurtevent rent richting de bal. Fourcade is nu in balbezit. Fourcade met een sublieme pass. Méano is nu in balbezit. Méano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Jeannol rent richting de bal. Jeannol geeft de bal voor. Méano kopt de bal weg. Soulard rent richting de bal. Soulard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mallet met een harde bal richting middenveld. Vergnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergnaud met een sublieme pass. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Méano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergnaud is nu in balbezit. Méano verovert de bal door een tackle van achteren. Méano schiet op doel. Daar is Lemasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Détroit Canary F.C - paris 95 1:0

31e minuut.
Vergnaud kan de bal niet met de borst controleren. Schaff rent richting de bal. Eloy probeert naar een medespeler te passen. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva haalt uit met een fantastische trap. Mallet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bongiorni kopt de bal weg. Daar is Jeannol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuva rent richting de bal. Cheuva draait met de bal, schiet en ... Mallet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Détroit Canary F.C - paris 95 1:1

44e minuut.
Berdoll geeft een hoge lob. Inworp. Kapo met de inworp. Schaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaff geeft een lange en hoge pass. Clément probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Détroit Canary F.C 43%, paris 95 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Détroit Canary F.C - paris 95 1:1

63e minuut.
Piquionne met een sublieme pass. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jeannol krijgt een gele kaart. Cheuva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piquionne neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Détroit Canary F.C - paris 95 1:2

73e minuut.
Daar is Jeannol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloy rent richting de bal. Schaff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schaff krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cheuva rent richting de bal. Piquionne rent richting de bal. Cheuva rent richting de bal. Piquionne is nu in balbezit. Piquionne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Détroit Canary F.C 50%, paris 95 50%.
Détroit Canary F.C - paris 95 1:2