Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plérin sur mer FC Oukraan Football Academy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Raimbault heeft problemen om de bal te vangen. Guérard verovert de bal door een tackle van achteren. Guérard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lhomme de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. Mattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rémy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Hoffmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gardon komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Guérard passt de bal in één keer door. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier is nu in balbezit. Dard onderschept slim de pass. Dard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Durand geeft een lange en hoge pass. Guérard heeft problemen om de bal te vangen. Raimbault rent richting de bal. Dard verovert de bal door een tackle van achteren. Dard haalt uit met een fantastische trap. Mattler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kaelbel passt de bal zonder na te denken. Bonnard rent richting de bal. Buscher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buscher krijgt een gele kaart. Bonnard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raimbault met een snel genomen vrije trap. Bonnard rent richting de bal. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci bokst de bal weg.

31e minuut.
Raimbault rent richting de bal. Guérard onderschept slim de pass. Guérard probeert naar een medespeler te passen. Lhomme heeft problemen om de bal te vangen. Lhomme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gross passt de bal met de wreef. Varane rent richting de bal. Krawczyk probeert naar een medespeler te passen. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme schiet op doel. Mattler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Guérard onderschept slim de pass. Guérard passt de bal in één keer door. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plérin sur mer FC 63%, Oukraan Football Academy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plérin sur mer FC - Oukraan Football Academy 0:0

50e minuut.
Charrier is nu in balbezit. Dard verovert de bal door een tackle van achteren. Charrier is nu in balbezit. Dard verovert de bal door een tackle van achteren. Dard draait met de bal, schiet en ... Mattler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bonnard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dard. Bonnard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charrier met een snel genomen vrije trap. De Oliveira is nu in balbezit. Buscher rent richting de bal. De Oliveira onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Guérard is nu in balbezit. Raimbault rent richting de bal. Guérard verovert de bal door een tackle van achteren. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - Oukraan Football Academy 0:1

64e minuut.
De Oliveira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raimbault bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimbault speelt de bal door. Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaelbel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Varane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawczyk met een snelle inworp. Dard is nu in balbezit. Dard haalt uit met een fantastische trap. Mattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Varane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawczyk met de inworp. Dard is nu in balbezit. Dard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plérin sur mer FC 56%, Oukraan Football Academy 44%.
Plérin sur mer FC - Oukraan Football Academy 0:1